Marsipankurs

Välkommen på marsipanskola hos Mitt söta skafferi. Den här kvällen visar kursledaren Lotta dig knepen bakom ett gammalt hantverk. Du får lära dig att modellera kaniner, en anka och små kycklingar i god marsipan, klassiska figurer som hör påsken till. Kvällen börjar naturligtvis med lite provsmak. Materialet och kaffe ingår i kurspriset. Extra material finns att köpa till den som vill.

Endast en person per anmälan.

Kurstillfället ställs in om antalet kursdeltagare understiger 5 personer. För mer information vänligen ring Gunilla på telefon 070-2769798.

Anmälan är bindande.

Datum: Tisdag 29 mars 2022 kl 18:30–20:30

Pris: 475 kr

Plats: Mitt söta skafferi, Häradsvägen 119, Huddinge. Parkering finns i änden av huset.

Anmälan: https://www.simplesignup.se/event/190441

Aktuellt

Kom igång odla året runt -praktiska tips

Vill du odla dina egna grönsaker? Vill du göra det året om? Då är du välkommen till vår föreläsning med trädgårdsmästaren Christina Kullander. Christina driver idag firmanGro med Ro och har i många år odlat sina egna grönsaker. Christina är en passionerad odlare! Kom...

Beskärning av buskar och träd

Under våren erbjuder Milstens trädgård 15% rabatt på beskärning av buskar och träd till medlemmar i Snättringe fastighetsägarförening.   Ordinarie pris: 700:- inkl moms. För medlemmar: 595:- inkl moms.   Är dina buskar risiga eller blommade de dåligt i fjol?...

Yogakurser våren 2022 (NYA PLATSER)

Nu öppnar vi upp för ytterligare platser på båda yogapassen då vi flyttar till Snättringeskolans gymnastiksal Yogakurser för våren 2022 Våren 2022 erbjuder föreningen två olika yogapass. Då kommunens barn- och ungdomsverksamhet går i första hand i våra skollokaler har...