Kurser Bokashi/Julfint

Kom igång med Bokashi-kompost

Lisa Mannberg tipsar om hur du kan komma igång och kompostera ditt matavfall med hjälp av mikroorganismer. Ett enkelt och smidigt sätt att omvandla matavfall som kött, grönsaker och kaffesump till jordförbättring som gör att du lyckas med dina odlingar. Bokhasi är en japansk metod som bygger på användning av ett särsklit bokhashiströ eller kli i en hink.

 

Datum: 26 oktober kl 18.30 – 19.30. Kostnadsfritt.

Du måste anmäla ditt intresse senast 25/10 via

https://simplesignup.se/event/183852

 

 

fotograf: Niklas Eriksson

Julfint med kransar och krukor

 

Vill du ha en fin entré till jul och behöver inspiration? Välkommen på workshop i krukarrangemang och kransbinderi med trädgårdsmästare Annika från Milstens Trädgård. Lär dig om lämpliga växter, material och tekniker och få möjlighet att binda din egen krans.

 

Datum: 17 november kl 18.00 – 21.00 i Snättringeskolans matsal

Kurskostnad 385 kr inkl. blommor och material

 

Du måste anmäla ditt intresse senast 10/11 via

https://simplesignup.se/event/183853

Antalet platser är begränsat.

Aktuellt

Kallelse till årsmöte 2021

Kallelse Snättringe Fastighetsägareförening kallar till årsmöte 2021 Onsdagen den 6 oktober 2021 kl 19.00 i Snättringeskolans matsal Program: Årsmötesförhandlingar med verksamhetsberättelse, val, ekonomi och verksamhetsplan.   OBS! Motioner till mötet måste vara...

Fem extra YOGA-tillfällen – DIGITALT

  Fem extra YOGA-tillfällen - DIGITALT Snättringe fastighetsägarförening inbjuder dig till ytterligare fem tillfällen denna höst med yoga-lärare Lisa Hammar. De fem tillfällena motsvarar den lugnare Yogan som under hösten har genomförts i Kungsklippeskolan på...

Långsjörundan 2021

Varmt välkomna till årets Långsjörunda Söndagen den 26 september 2021 Start mellan kl 10.00 –13.00 för tipspromenaden.Tipspromenaden avslutas senast kl 15.00

Hållbarhet i trädgården – föreläsningar

Inbjudan till online-föreläsningar om hållbarhet i trädgården med trädgårdsarkitekten Pia Hedenblad.Hållbarhet i trädgården, en introduktion Här får du massor av tips på hur du kan göra skillnad i din egen trädgård. Både när det gäller växt- och materialval men också...