Synpunkter på detaljplan för Odin 3 och 6

Vi har tagit del av remissförslaget till ny detaljplan för Odin 3 och 6 i Stuvsta Centrum, utmed Häradsvägen

Snättringe Fastighetsägareförening  och Villaägarna i Stuvsta/Snättringe  har lämnat in  gemensamma synpunkter på förslaget till detaljplan:

Bakgrund: Odin 3 och 6 är ett gammalt projekt som väckts till liv igen efter att delvis legat vilande sedan 2013. I det nu aktuella detaljplaneförslaget planeras flerbostadshus med ca 40 lägenheter med centrumverksamhet i bottenvåningen

Det nya förslaget utgår från att bygganden som i folkmun kallas ”Gamla Stuvsta Livs” eller sedermera ”Pizzeria Corall” samt angränsande villa rivs samt att tillkommande bebyggelse ska sträcka sig i fyra till fem våningar. Parkering ska ske i garage i bottenvåning.

Vi har ställt oss negativa till förslaget.

Aktuellt

Kurser Bokashi/Julfint

Kom igång med Bokashi-kompost Lisa Mannberg tipsar om hur du kan komma igång och kompostera ditt matavfall med hjälp av mikroorganismer. Ett enkelt och smidigt sätt att omvandla matavfall som kött, grönsaker och kaffesump till jordförbättring som gör att du lyckas med...

Kallelse till årsmöte 2021

Kallelse Snättringe Fastighetsägareförening kallar till årsmöte 2021 Onsdagen den 6 oktober 2021 kl 19.00 i Snättringeskolans matsal Program: Årsmötesförhandlingar med verksamhetsberättelse, val, ekonomi och verksamhetsplan.   OBS! Motioner till mötet måste vara...

Fem extra YOGA-tillfällen – DIGITALT

  Fem extra YOGA-tillfällen - DIGITALT Snättringe fastighetsägarförening inbjuder dig till ytterligare fem tillfällen denna höst med yoga-lärare Lisa Hammar. De fem tillfällena motsvarar den lugnare Yogan som under hösten har genomförts i Kungsklippeskolan på...

Långsjörundan 2021

Varmt välkomna till årets Långsjörunda Söndagen den 26 september 2021 Start mellan kl 10.00 –13.00 för tipspromenaden.Tipspromenaden avslutas senast kl 15.00

Hållbarhet i trädgården – föreläsningar

Inbjudan till online-föreläsningar om hållbarhet i trädgården med trädgårdsarkitekten Pia Hedenblad.Hållbarhet i trädgården, en introduktion Här får du massor av tips på hur du kan göra skillnad i din egen trädgård. Både när det gäller växt- och materialval men också...