Gör en teckning eller målning (Utställning i Januari 2021)

Vi bjöd in till ett spännande och roligt uppdrag! Gör en teckning eller målning som beskriver varför du tycker det är häftigt att bo i Snättringe!  Bidragen hängdes upp i tunneln vid pendeltågsstationen i Stuvsta .

Söndag 10 januari sattes teckningarna upp och 17/1 2021 togs de ned. Du som passerade fick gärna kommentera utställarnas bidrag på vår hemsida eller facebook.

De som lämnade in teckningar var Ellie, Julia, Hilda och Linnea.

Tack för era fina bidrag ! Vi visar dem också i kommande husbladet. 

Vi ville bara på detta sätt vill sprida lite glädje i dessa mörka tider där även den årliga Julgransplundringen i Källbrinksskolan inte kunde genomföras.

Aktuellt

Kurser Bokashi/Julfint

Kom igång med Bokashi-kompost Lisa Mannberg tipsar om hur du kan komma igång och kompostera ditt matavfall med hjälp av mikroorganismer. Ett enkelt och smidigt sätt att omvandla matavfall som kött, grönsaker och kaffesump till jordförbättring som gör att du lyckas med...

Kallelse till årsmöte 2021

Kallelse Snättringe Fastighetsägareförening kallar till årsmöte 2021 Onsdagen den 6 oktober 2021 kl 19.00 i Snättringeskolans matsal Program: Årsmötesförhandlingar med verksamhetsberättelse, val, ekonomi och verksamhetsplan.   OBS! Motioner till mötet måste vara...

Fem extra YOGA-tillfällen – DIGITALT

  Fem extra YOGA-tillfällen - DIGITALT Snättringe fastighetsägarförening inbjuder dig till ytterligare fem tillfällen denna höst med yoga-lärare Lisa Hammar. De fem tillfällena motsvarar den lugnare Yogan som under hösten har genomförts i Kungsklippeskolan på...

Långsjörundan 2021

Varmt välkomna till årets Långsjörunda Söndagen den 26 september 2021 Start mellan kl 10.00 –13.00 för tipspromenaden.Tipspromenaden avslutas senast kl 15.00

Hållbarhet i trädgården – föreläsningar

Inbjudan till online-föreläsningar om hållbarhet i trädgården med trädgårdsarkitekten Pia Hedenblad.Hållbarhet i trädgården, en introduktion Här får du massor av tips på hur du kan göra skillnad i din egen trädgård. Både när det gäller växt- och materialval men också...